ERDÉLYi szállás
EDIT VENDÉGHÁZ HARGITAi
                                            "Ha a föld Isten kalapja, úgy Erdély bokréta rajta."

MENÜ

EDIT VENDÉGHÁZ

  VENDÉGKÖNYV!       

                                                  PÉTER EDIT

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • Andrea Melkuhn
  2018-10-20 11:54:27
  Andrea Melkuhn

  (A Google fordítása) Ez egy csodálatos panzió Románia szívében, melyet a nagyon meleg szívű magyarok vezetnek. Az étel itt elképesztő, a személyzet és a tulajdonos is szinte mindent megkap, amire szüksége van.
  A szobák nagyon jóak, az ágy kényelmes. Azt hiszem, 25 emberből állhatnak. Van egy nagy kertjük, ahol a paradicsomban érezzük magunkat.
  Editház vendégház magyar nyelven, szerkesztés a szuper aktív tulajdonos neve, 2 ember számára energiát szerzett, és mindig mosolygott, nem pedig kereskedelmi mosoly, természetes a szívből)
  Biztosan ajánlom ezt a helyet, ha szabad szobákat kapsz.
  (Eredeti)
  This is a wonderful guesthouse in the heart of Romania,which is lead by very warm hearted Hungarians. The food is amazing here ,also the staff and the owner is trying to provide almost everything you need .
  The rooms are very good,the bed is comfortable. I think they can get a group of 25 people. They got a big garden where you feel like in paradise.
  Edit vendégház( vendégház means guesthouse in Hungarian language,and Edit is the name of the super active owner. She got energy for 2 people I think ,and she was smiling all the time,and not commercial smile, natural one from the heart )
  I surely recommend this place if you get free rooms.
  Lásd az eredeti: Kapcsolat menű / GoogleTérkép/ Vélemények!
 • Szinger Ferenc és Schmidt Klára
  2018-07-26 08:52:34
  Név Szinger Ferenc és Schmidt Klára , Paks<br>Dátum 2018-07-19<br><br> <br><br>..........<br>Üzenet Kedves Edit és Attila! Felejthetetlen hét napot töltöttünk nálatok a Csűr szállóban. Most voltunk először, de a második nap után már úgy éreztük mintha már régóta idejárnánk. A szobánk berendezése ízléses, kényelmes volt. Editkém a figyelmességed és vendégszereteted bearanyozta a nálad töltött napokat. Bármilyen kérésünk, kérdésünk volt szívesen segítettél. Úgy éreztük, mintha csak velünk foglalkoznál, pedig sokan voltunk nálad. A félpanziós ellátást csak ajánlani tudom annak, aki igazi székely vendéglátásra vágyik. Edit és Veronika néni nagyon fínom ételekkel kínált bennünket. A zenés vacsorák is felejthetetlenek.Királyi hely!smilie<br>Az a tervünk, hogy még visszamegyünk.<br>Bízunk abban, hogy a Jó Isten is segít, hogy újra találkozhassunk!<br>Sok szeretettel gondolunk Rátok! Feri és Klári
 • Andrea Melkuhn
  2018-06-10 13:45:52
  This is a wonderful guesthouse in the heart of Romania,which is lead by very warm hearted Hungarians. The food is amazing here ,also the staff and the owner is trying to provide almost everything you need .<br>The rooms are very good,the bed is comfortable. I think they can get a group of 25 people. They got a big garden where you feel like in paradise.<>Edit vendégház( vendégház means guesthouse in Hungarian language,and Edit is the name of the super active owner. She got energy for 2 people I think ,and she was smiling all the time,and not commercial smile, natural one from the heart ) I surely recommend this place if you get free rooms---------<br>;Vélemény: Térképen<<br>>https://www.google.com/maps/contrib/
  115182616446356138663/reviews/@<br&<br>gt;46.4548821,23.8693026,8z/data=<br><br><br><br>!3m1!4b1!4m3!8m2!3m1!1e1?hl=hu-HU
 • Patai Zsolt
  2018-05-07 19:16:59
  Székelyországba vágyva megtapasztalhattam életem talán meghatározó élményét,amit ez a szálló nyújtott a pihenésem alkalmával.A házigazda,Edit-asszony egyenessége,határozottsága,a csűr szálló kényelme,tisztasága,a bőséges finom ételek,mind-mind hozzájárultak én és baráti társaságom kellemes kikapcsolódásához.Nyugodt szivvel ajánlom,még biztosan visszatérek.A traktort ki ne hagyjátok,egy élmény a kilátóhoz!
  Idézet a térkép vélemény: https://editvendeghaz.ewk.hu/kapcsolat/
 • Misike Esztergomból
  2017-07-18 08:46:16
  Kedves Edit néni!Köszönjünk a vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat Nálad.Többször is elszeretnék menni hozátok. Szeretettel Misike Anna Hajni Misi Ui.: Anna köszöni az ajándékokat. üdvözöljük a kis cicát is.
 • Gyapjas Mária és Tóth Géza
  2016-09-06 09:25:38
  Név Gyapjas Mária és Tóth Géza;Dátum 2016-08-24;LakhelyMagyarország Szeged;Kedves Editke! Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást a közvetlen, szinte családi légkört. A kitűnő,és nagyon finom házias ételeket. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük lesz még alkalmunk élvezni a csűrszálló kényelmét is

  Marika és Géza Szegedről
 • Tóthné
  2015-11-27 08:54:58
  Kedves Editke! Bevallom, több szálláslehetőség közül, a vendégkönyvben olvasott pozitív vélemények alapján választottuk a Csűr Szállót. Úgy tűnik, jól döntöttünk, mert tökéletes, tökéletes, tökéletes!!! A szállás, az ételek és nem utolsó sorban a szívélyes vendéglátás. Bátran ajánljuk bárkinek, aki igazi székely vendéglátásra vágyik. Köszönjük neked a felejthetetlen napokat.Szeretettel, Ani és Józsi Székesfehérvárról2015-10-20 17:06:33
 • Dobó Józsefné
  2015-11-27 08:53:10
  Drága Editke!

  Négyünk nevében köszönöm meg azt a néhány felejthetetlen napot, amit
  Székelyországban tölthettünk. A táj szépsége mellett az ott élő emberek
  őszintesége, tisztasága, egyenessége és nem utolsó sorban igaz magyarsága
  példa számunkra.
  Te vendégszereteteddel, közvetlenségeddel, humoroddal örökre beloptad
  magadat mindannyiunk szívébe.
  Szerencsés hazaérkezésünk pillanatában eldöntöttük, hogy nem ez volt az
  utolsó látogatás a Csűr Szállóban! Remélem, Isten segítségével
  visszatérhetünk még hozzátok családunkkal is.
  Köszönjük ezt a néhány napot és kívánjuk, hogy sokáig adjon erőt a Teremtő
  Neked a folytatáshoz!

  Szeretettel ölellek Magdi, Misi, Jóska nevében is: Dobó Józsefné Marika,
  aki pénteken reggel sírva búcsúzott
  2015-09-27 12:21:53

Hírek

 • ---------

   

   

   

 • .

  IP ellenőrző

   

                 Free counters!

   

  -------------------- Maxapró - Ingyenes apróhirdetés

Asztali nézet